≫ 

Zakazan novi MMA spektakl pred 20.000 navijača, Mekgregor i Porije treći put ukrštaju pesnice!

Dejna Vajt obnarodovao sjajnu vest za sve poklonike dobre borbe, duel na programu u julu

  • 0
Konor Mekgregor, Dastin Porije Foto: Profimedia

Još jedan veliki UFC sektakl je pred nama, u julu, kada će, sada je to i ozvaničeno, opet na crtu jedan drugome dvojica možda i najatraktivnijih borava današnjice - Konor Mekgregor i Dastin Porije.

Njihov treći megdan u karijeri potvrdio je patron UFC organizacije Dejna Vajt.

- Toliko sam srećan što konačno mogu da kažem da se Vegas vratio. Ovog leta Vegas će opet raditi punom parom, a 10. jula, UFC 264 biće održan u "T-Mobile" Areni sa 100 posto kapaciteta dvorane, što znači 20.000 navijača. Najveća borba ovog iventa biće treći okršaj Dastina Porijea i Konora Mekgregora. Karte su u prodaji od ove nedelje - poručio je Vajt.

Zanimljivo da je meč Porijea i Mekgregora potvrđen samo dva dana pošto je Irac rekao da neće ni biti održan, jer je, kao, držao navijače u neizvesnoti.

Podsetimo, njihov poslednji okršaj protekao je u dominaciji Amerikanca koji je propisno izbatinao Mekgregora posle čega je ovaj morao na dužu pauzu, ali sada je, izgleda, rešen da se revanšira velikom rivalu.

Njihov prvi duel, još 2014. godine, pripao je Mekgregoru nokautom u drugoj rundi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA