Imamo nokaut godine! Masvidal sve vreme provocirao, Usman ga direktom poslao na pod bez svesti

Sjajna UFC noć je za nama

  • 2
Horhe Masvidal i Kamara Usman Foto: Tanjug / AP

Gotov je veliki MMA spektakl. Može se reći da su se poznatom Horheu Masvidalu sve obilo o glavu zbog silnih provokacija pred sam dvoboj sa Kamarom Usmanom iz Nigerije. Govorio mu je da ima slab udarac, da je nejak, a ovaj mu je odgovorio – nokautom!

U prvom minutu druge runde, Usman je srušio Masvidala sjajnim direktom i tako je odbranio svoj šampionski prsten i obrukao Horhea, koji je u dvoboj ušao silno motivisan. Ali nije mu to nešto preterano vredelo, Nigerijac je vezao 14. uzastopnu pobedu.

On je inače MMA borac sa najdužim nizom nepobedivosti u ovom momentu, ali vredi reći da je Masvidal prihvatio borbu samo sedam dana pre nego što se ona održala, te da nije ni imao dovoljno vremena da se za nju adekvatno spremi.

U glavnoj ženskoj borbi najnovijeg UFC događaja videli smo sjajnu Rouz Namajunas koja je uspela da nokautira Vejli Žang udarcem levom nogom još u prvoj rundi, te da tako povrati svoju nedavno izgubljenu titulu.

Video: Vreli kadrovi Pejdž van Zant nisu za svakoga: Najprovokativnija žena MMA sporta na ivici dozvoljenog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ispravite

    25. april 2021 | 09:18

    Masvidal je ovu borbu prihvatio pre mesec i po dana. Prvi put kad su se borili u julu prosle godine je bilo na 6 dana a ne ovaj put.

  • UFC

    25. april 2021 | 09:16

    Masvidal se obrukao za sve pare. Ne zato sto je izgubio ili bio nokautiran nije to problem vec sto je svasta pricao upravo za Usmanov stend ap i sto ga je skroz podcenjivao u tom aspektu. Cak i oni udarci sto su seli nakon kojih se smejao i mislio da su to Usmanovi najbolji udarci.. Navijao sam za njega ali zasluzio je ovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA