≫ 

Ugovorena najseksi borba u ringu ikada: Bile su članice UFC, sada zarađuju na sajtu za odrasle

Van Zant i Ostovič ponovo "oči u oči"

  • 1
Paige Vanzant, Rejcel Ostovic Foto: Instagram paigevanzant/rachaelostovich

Pre dve godine obe su bile članice UFC i pripremale su najseksi MMA borbu u istoriji, a dve godine kasnije Rejčel Ostovič i Pejdž Vanzant će ponovo u ring!

Međutim, ovoga puta kao članice BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship) s obzirom na to da je Ostovičeva u međuvremenu potpisala ugovor sa ovom organizacijom - četiri meseca nakon otkaza u UFC.

Vest je zvanično potvrđena u utorak, a njena prva borba trebalo bi da bude u junu ili julu protiv Van Zantove koja se još u avgustu prošle godine priključila BKFC.

Vanzantova je dobila prethodni meč u januaru 2019, ali je on po mnogo čemu bio specifičan. Nekoliko puta je odlagan zbog toga što je Ostovičeva pretrpela porodično nasilje, odnosno pretučena je od strane tadašnjeg partnera.

Havajka je posle toga i suspendovana na godinu dana zbog korišćena nedozvoljenih supstanci, da bis e u kavez vratila sredinom novembra prošle godine. Izgubila je meč, kao i UFC licencu.

Od tog meča u Bruklinu početkom 2019. godine obe devojke su dodatnu zaradu našle na sajtovima za odrasle. Ostovič je izdala i provokativan kalendar, dok Vanzantova ima svoj sajt i skoro svakodnevno se skida za 10 dolara.

Nema sumnje da će ovaj meč privući veliku pažnju, a vi u nastavku procenite koja takmičarka je atraktivnija:

Pejdž Vanzant

Rejčel Ostovič

Video: Svedoče brutalnim povredama i nokautima a izgledaju kao milion dolara: Najlepše oktagon devojke UFCa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    28. april 2021 | 09:57

    Из блата у ... ново блато...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA