≫ 

Nova evropska UFC zvezda je rođena: Pogledajte kako je Čeh brutalnim nokautom uspavao Amerikanca

Las Vegas pozdravio novog superstara

  • 0
Jiří Procházka Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Zvezda večeri na UFC spektaklu u Las Vegasu u subotu bio je Jirži Prohazka, Čeh koji je zabeležio trijumf i u drugom profesionalnom nastupu u oktagonu.

Prohazka je prošle godine u UFC stigao iz Rizina i odmah najavio pohod na vrh poluteške kategorije. Plan mu je da dominira u godinama koje dolaze.

Čeh je u prvoj borbi nokautirao Volkana Oezdemira, a sinoć je pao i Dominik Rejes, jedan od onih koji su došli najbliže tome da sruše i legendarnog Džona Džonsa.

Prohazka je Rejesa nokautirao brutalnim udarcem laktom na kraju druge runde, ali cela borba do tog trenutka bila je sadržajna i napeta, jedna od najboljih ove sezone.

Rejes je zadržao niz serija udaraca koje je Čeh zadavao, ali jedan lakat ipak je bio prejak i odmah je završio na podu bez ikakve šanse da nastavi borbu.

Češkog fajtera sada, nakon samo dve borbe u UFC-u, čeka i borba za titulu, ali nakon što u septembru snage odmere Blahovič i Teišeira.

Jedno je sigurno, Amerikanci su već sada oduševljeni Prohazkom i očekuju nove spektakularne borbe evropske UFC zvezde.

Video: To je to! Habib Nurmagomedov udavio Gejdžija, pa završio karijeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA