≫ 

"Um mi je jači od kostiju": Crnogorka posle ekspresnog nokauta završila u bolnici sa lomom nosa

Julija će na kraću pauzu od borbi pošto je brutalno potučena od Brazilke Pašeko

  • 0
Julija Pajić Foto: Instagram/julija_mma_pajic

Prvi okršaj u kavezu Crnogorke rođene u Nemačkoj koja ima i bosanskih korena, Julije Pajić, završen je neslavno - već u drugoj sekundi je bila u nokdaunu posle snažnog direkta, a već nakon 51 sekunde sudija ju je spasao težih batina prekidom meča.

Koliko je ovo bio težak poraz po Juliju svedoči i fotografija iz bolnice odakle se javila sa prelomom nosa, pa će neko vreme biti na poštedi od jačih napora. Doveden je tako u pitanje i nejn drugi meč na turniru na kojem je prva nagrada milion dolara.

- Zdravo svima, pre svega želela sam da vam se zahvalim svoj snazi koju ste mi dali pre, kao i posle borbe. Bila sam tako samouverena kad sam zakoračila u kavez da sam se osećala zaista dobro dok se ta levica nije "spojila" sa mojom bradom. Ne znam kako sam mogla da napravim takvu grešku da krenem direktno... Zaista sam želela da pokažem svom timu kakav smo dobar plan imali, ali uradila sam sve suprotno, a u kavezu nema milosti za ovakve greške. Glava gore, pamtim svoju greške i radiću još više da to više nikada ne ponovim. Sledeći nastup će biti bolji, ok sam. Izgubila sam borbu, ali ne i nadu. To nije bilo za očekivati, moj um je jači od mojih kostiju - glasi optimistična poruke Pajićeve, koja se inače priprema i radi u Hrvatskoj.

Pogledajte kako je Larisa serijom udaraca u parteru naterala sudiju da reaguje i prekine meč.

Video: Prelepa Julija se borila sa tigrom, pa postala nepobediva u ringu: Nosim ožiljke kojih se svi plaše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA