Naslednik Nurmagomedova provocira Mekgregora: "On samo mnogo priča, ima da ga bacim na zadnjicu!"

Ubrzo bismo mogli da gledamo jako interesantnu borbu između Brazilca i Irca

  • 0
Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Nakon što je postao UFC šampion u lakoj kategoriji, Čarls Olivera je izjavio da je spreman na veliku borbu sa Konorom Mekgregorom, ali je istovremeno podsetio na to da Irac prvo mora da pobedi Dastina Poarijea. Brazilac je inače tehničkim nokdaunom u drugoj rundi uspeo da "obori" Majkla Čendlera i time je nasledio Habiba Nurmagomedova na mestu šampiona u diviziji do 70 kilograma.

- Čestitke Oliveri na tome što je postao jedanaesti UFC šampion u lakoj kategoriji. Pitam se ko će biti dvanaesti - napisao je Konor na svom Tviter profilu.

Njega vrlo brzo, već 10. jula čeka velika borba sa Dastinom Poarijeom u koji ulazi kao favorit, ali ga je Olivera podsetio da treba da se fokusira na oktagon, a da manje priča van njega. Doduše, Irca to neće mnogo pogoditi pošto se prošle godine borio samo sedam minuta, a i pored toga bio je najplaćeniji sportista na svetu prema Forbsovoj listi.

- Konore, vreme je da se brineš o Dastinu. Ali evo, pošto si toliko čvrst: Prvo pobedi Dastina, pa onda dođi u Brazil. Baciću te na zadnjicu. On prvo mora da pobedi Dastina, Mekgregor je jedan od onih koji mnogo govore - izjavio je Olivera.

Sam je bio u veoma nezgodnoj poziciji u prvoj rundi protiv Majkla Čendlera, ali je uspeo da se izvuče, preuzme inicijativu i na kraju slavi pobedu.

- Znao sam da će da bude jako teško. On je jedan od najboljih na svetu. Doveli su Majkla Čendlera ovde kako bi pobedio. Ipak, znao sam da mogu da mu pariram udarcima, kao i da dole mogu da koristim džijudžicu - zaključio je Brazilac, koji dodaje da će svom agentu prepustiti sređivanje naredne borbe.

Video: Svedoče brutalnim povredama i nokautima a izgledaju kao milion dolara: Najlepše oktagon devojke UFCa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA