≫ 

Srpska kik bokserka doživela šok usred tuče na treningu: Zanemela je kad je pogledala ka vratima!

Marina Spasić zaprošena je pred svojim kolegama na veoma neuobičajen način

  • 0
Marina Spasić

Foto: Instagram / Printscreen

U poslednje vreme su sportske manifestacije i treninzi postali mesto gde se ljudi sve češće odlučuju da iskažu svoju ljubav prema voljenim osobama. Iako bi se možda na prvi pogled učinilo da su borilački sportovi drugačiji, Marina Spasić i njen dečko Milutin Živković pokazali su da je i ring pravo mesto za veridbu, kada ste okruženi pravim ljudima.

Naime, tokom svog treninga u borilačkom klubu "Sinđelić" u Beogradu, Marinu je iznenadio njen dečko, koji je bukvalno prekinuo borbu koju je imala, kako bi joj saopštio najlepše vesti. Sve vreme su "ceremoniju" snimali prisutni, koji su na kraju aplaudirali novopečenim verenicima.

Inače, u amaterskoj kategoriji, Marina ima 14 pobeda i četiri poraza, dok u profesionalnoj ima devet trijumfa uz tri neuspeha. Ima tri titule u dosadašnjem toku karijere, od čega je jednu osvojila u glavnom gradu Srbije.

Marina je odlučila da podeli taj momenat na svom Instagram profilu, gde je istakla da joj je to bio ubedljivo najlepši trenutak u dosadašnjem toku života. Nije zamerila Milutinu što je rešio da je prekine dok se borila.

- Najlepši dan u mom životu na mestu koje mi je drugi dom i sa ljudima koji su mi porodica. Kaparisana sam - napisala je Marina, tagujući kik-boks klub "Sinđelić" i Milutina.

Video: Nađa Milijančević o gubitku sestre i tragediji koju je proživela: Svake večeri popričam s njom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA