"Gladan sam boksa i pobeda, pucam od snage: "Ražnatović kao zapeta puška pred novi meč

Veljku na crtu izlazi do sada najbolje rangirani rival, prvi gruzijski kruzeraš Levani Lukutašvili

  • 18

Došao je i taj dan. Duže od osam meseci Veljko Ražnatović (24) čeka na svoj 10. ulazak u profi ring i to će se desiti večeras u beogradskom hotelu Hajat (oko 21 sat).

Na reviji svetski poznatog "Petko boks promoušn" tima Veljko će rukavice ukrstiti sa najboljim gruzijskim bokserom Levanijem Lukutašvilijem (26), koji je u poslednjem trenutku uskočio umesto Rusa Denisa Tsarjuka, koji nije imao validne lekarske nalaze.

Gruzin je najbolji kruzeraš u svojoj zemlji, a poređenja radi na svetskoj rang listi zauzima 184. poziciju od oko 1.000 boraca, i za 65 mesta je bolje plasiran od rusa koji je trebalo da bude  Ražnatovićev rival u petak uveče.

Do sada je Lukutašvili u karijeri imao 17 mečeva, a zabeležio 10 pobeda, od čega je devet završio nokautiranjem rivala. Međutim, kod Srbina straha nema...

- Za strah nikada nisam znao! Pozitivne treme ima, sigurno, uvek, ali straha verujte ne. Pucam od snage, nikad nisam bio jači, znate kroz kakve sam pripreme prošao u Rusiji. Jedva čekam večerašnji meč, gladan sam borbe i pobeda. Preduga je pauza, ali korona je bila neumoljiva. Hvala Bogu, situacija se smirila... Neće biti publike u Hajatu, ali svi koji budete uz male ekrane prebacite na Arena Fight kanal i uživaćete, obećavam - u svom stilu će Ražnatović koji večeras juri maksimalni 10. trijumf u profesionalnom boksu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA