≫ 

Moćni Veljko nokautirao i Gruzina: Ima li ko jači?

Srpski kruzeraš ostvario svoju 10. pobedu

  • 61

Na reviji svetski poznatog "Petko boks promoušn" tima Veljko Ražnatović je ukrstio rukavice sa najboljim gruzijskim bokserom Levanijem Lukutašvilijem (26), koji je u poslednjem trenutku uskočio umesto Rusa Denisa Tsarjuka, koji nije imao validne lekarske nalaze.

Gruzin je najbolji kruzeraš u svojoj zemlji, a poređenja radi na svetskoj rang listi zauzima 184. poziciju od oko 1.000 boraca, i za 65 mesta je bolje plasiran od rusa koji je trebalo da bude Ražnatovićev rival u petak uveče.

Međutim, to mu nije pomoglo jer ga je Veljko nokautirao u drugoj rundi posle serije udaraca. Ovo je Veljku bio 10. meč i 10. pobeda od čega 7 nokautom.

Podsetimo, čak 40 boksera je odbilo da se bori sa Ražnatovićem:

- Verujte mi, nema koga nisam “okrenuo”, svi su odbili. Tri šampiona Italije su odustala posle pregledanih Veljkovih snimaka. Znate kako, 206.000 pratilaca ima Ražnatović na Instagramu, garantujem da je od toga bar nekoliko hiljada boksera koji prate sve to. Njegove pripreme u Rusiji su bile paklene, svi znaju da je u punoj snazi. Niko neće da stavi glavu u torbu.

- A kada je tako, onda nazovete braću Ruse, za njih ste sigurni da nemaju strah. Izbor je ovog puta pao na Denisa Tsarjuka iz Sankt Peterburga. Dakle, od 40 boksera koje sam pozvao, samo Rus je pristao na meč s Veljkom! Njegov pozitivan skor i top forma našeg boksera garantuju odličan meč 21. maja u Hajatu - otkrio je Popović.

Međutim, na kraju je Rus odustao jer nije imao lekarske preglede, pa je uleteo Gruzin.

Video: Da se pamti doveka srpsko srce i kolevka orilo se dok je Veljko ulazio u ring

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣🤣🤣

    21. maj 2021 | 23:33

    Ako je ovo najbolji kruzeras Gruzije, kakvi su ostali?

  • 534

    21. maj 2021 | 23:23

    Nisu oni odbili borbu sa Veljkom nego su odbili da padnu u drugoj rundi. Ne može mama da kupi baš svakog.

  • Ris

    21. maj 2021 | 23:17

    Kaze 40 boraca odbilo da boksuje sa veljkom pa malo je profesionalaca koji pristaju da u napred budu porazeni a ovakve kakve on bije mozes naci ispred svakog drakstora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA