Najzgodnija žena MMA sveta pretrpela svoj prvi poraz u profi karijeri, "Uraganka" bolja od Valeri

Hana Gaj uspela je da savlada Valeri Louredu odlukom sudija

  • 1
Master Valerie Loureda Foto: instagram/ValerieLoureda/

Jedna od najlepših žena u MMA, Valeri Loureda pretrpela je svoj prvi poraz u profesionalnoj karijeri, odlukom sudija ju je savladala Hana GajValeri se trenutno se nalazi na 71. mestu ženskih boraca na svetu. Do meča protiv Hane, imala je skor od tri pobede, bez poraza.

Ova borba je bila "uvodnik" za glavne borbe u Belatoru 259, a sam meč je bio izvrstan, jer su se u ringu našle dve devojke koje su na počecima svojih profesionalnih karijera.

Valeri je uspela prva da obori protivnika već na početku meča, međutim...

Kasniju inicijativu u meču je preuzela Hana, pa je na kraju pobedila odlukama sudija. Jedan sudija je glasao 30:27 u korist Hane, dok su preostala dvojica bili na 29:28 u korist Hane.

Jednoglasnom odlukom, Hana je uspela da savlada Valeri i dođe do svoje treće pobede u profesionalnoj karijeri, pa se sada nalazi na istom skoru kao i Valeri, obe imaju po tri pobede uz jedan poraz.

Valeri Loureda, dolazi iz Majamija, trenutno ima 23 godine i važi za jednu od najlepših žena u MMA svetu - kako ona izgleda možete pogledati u galeriji ispod.

Video: Proslava 32. šampionske titule Crvene zvezde na reci Savi: Igrači i navijači pevali kao u transu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA