≫ 

Mekgregor na stubu srama zbog onoga što je uradio ženi narednog rivala

Navijači su besni na jednu objavu Irca koja uključuje i Džoli Porije

  • 0
Konor Mekgregor, Dastin Porije Mekgregor i Porije Foto: Profimedia

Sedmogodišnje rivalstvo između Konora Mekgregora i Dastina Porijea imaće svoje treće poglavlje ovog vikenda u Las Vegasu, a Irac je nedavnom objavom na društvenim mrežama usijao već dodatno uzavrelu atmosferu.

Naime, Mekgregor je na Instagramu objavio sadržaj u kom se jasno vidi kako mu Dastinova surpuga Doili šalje privatnu potruku nekoliko dana pred meč.

Nije poznato da li je Konor prihvatio navodnu poruku koju je dobio od Džoli, ali nema sumnje da je njegova ideja bila jasna - a to je da se Porije dodatno isprovocira.

Ovaj Mekgregorov potez nije naišao na odobravanje navijača koji su poručili da je Irac prešao granicu ukusa, bez obzira na to što je u "ratu" sve dozvoljeno.

Odnosi Mekgregora i Porijea su definitivno pogoršani poslednjih nekoliko meseci, a nema sumnje da će biti još gori posle ovog Konorovog poteza sa Dastinovom suprugom čije fotografije možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA