"Otac je nameštao Habibu pobede, ništa nije ostvario u UFC-u": Konor udario na velikog rivala

Mekgregor gotovo da nije ni obratio pažnju na Poarijea sa kojim se bori u noći između subote i nedelje

  • 8
Konor Mekgregor

Foto: Tanjug/AP

Pred borbu sa Dastinom Poarijeom, irski borac Konor Mekgregor pričao je za američke medije. Nije se toliko fokursirao na svog narednog rivala, već je morao da "pecne" Habiba Nurmagomedova koji je već nekoliko meseci u zasluženoj penziji. Ne čudi to previše, pošto je iza njih duga istorija prepucavanja, još od borbe koju su imali na jesen 2018. godine, koju je dobio Habib.

Američki novinar, Stiven Smit je nabrojao sve Mekgregorove poslednje borbe, a kada je spomenuo poraz od Habiba, ovaj ga je naprasno prekinuo, kao da se naljutio.

- Gde je Habib sada? Gde je otišao? Pobegao je u sprintu, nestao je. Ništa nije ostvario u ovom sprotu. J**** sve što je napravio - poručio je Megregor.

Novinar je potom imao opasku da je Habib ipak neporažen u ovom sportu, ali je Mekgregor i na to imao odgovor.

- On je neporažen protiv boraca koji su imali tri pobede i šest poraza. Borio se protiv takvih protivnika na priredbama koje je organizovao njegov otac. Njegov otac mu je nameštao takve priredbe. Pobeđivao je nižerazredne borce koji su bili na skoru od dve pobede i osam poraza, a sa takvima se borio kroz prvih 20 nastupa. Imao je tri vredne pobede u UFC-u, a pre toga ništa nije postigao osim otkazivanja borbi i padova na vagi - rekao je Konor.

Kao što smo spomenuli, Konor će se u noći između subote i nedelje boriti po treći put protiv Dastina Poarijera. I jedan i drugi do sada imaju po jednu pobedu u međusobnim dvobojima.

Video: Mekgregor poručio Poarijeu da će mu otkinuti glavu, pa pokušao da ga šutne na suočavanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kostelo

    9. jul 2021 | 18:05

    Taj Habib je tebe udavio kao pevca,ako se ne secas

  • Naj

    9. jul 2021 | 18:07

    Ali zato je tebe isamarao kao devojcicu!I ponizio!

  • UFC

    9. jul 2021 | 19:58

    Istina ali kada je dospeo na vrh pokazao je kakav je kvalitet. Njegove 3 odbrane pojasa nisu mogle biti bolje i to su 3 najbolja borca na lakoj u poslednjih par godina. Habib je pobedio sve najbolje borce koje je njegova era imala da ponudi osim eto Tonija ali sudeci po Tonijeve 2 poslednje borbe jasno je sta bi se desilo da se ta borba sa Habibom dogodila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA