Evo koliku cifru je zaradio Konor Mekgregor za noćašnji poraz od Poarijea posle povrede gležnja

Reč je o astronomskoj cifri

  • 1
Konor Mekgregor - Dastin Poirije Foto: AP/Tanjug

Treća borba između Konora Mekgregora i Dastina Poarijea potrajala je svega jednu rundu. Sudija je morao da je prekine zbog povrede Irca, koji je imao problema sa gležnjem.

Naravno, on je bio vidno frustriran zbog toga što mu se desilo, pa je vređao Poarijea i njegovu ženu. Predsednik UFC-a, Dana Vajt je nagovestio da bi zbog ovakve situacije mogli da vidimo i četvrtu borbu između dva velika superstara. Konora poraz možda hoće zaboleti, ali njegov novčanik se zato samo dodatno napunio.

Za borbu protiv Poarijera inkasirao je čak 5.000.000 dolara. Sa druge strane, Poarijeru je pobeda donela samo 1.000.000 dolara. Štaviše, kada se zbroje svi prihodi i bonusi od preostalih boraca na događaju, ukupna zarada iznosi oko tri miliona dolara. To znači da je Konor sam zaradio dva miliona dolara više nego sva 23 borca i borkinje zajedno.

Američki mediji su počeli da se šale na Mekgregorov poraz ističući u naslovima da se ipak isplati biti u njegovoj koži, čak i sa slomljenom nogom.

Video: Stošić za Telegraf najavio borbu za šampionski pojas: Biće izazov, a ja volim izazove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA