Hrvat zadao 438 udaraca rivalu i naterao sudiju da prekine meč, pa zaprosio devojku u prenosu uživo

Babićeva "dvostruka pobeda" posle meča sa Benetom

  • 0
Alen Babić Printskrin: Twitter/@DAZNBoxing

Hrvatski bosker Alen Babić prebio je Britanca Marka Beneta u ringu i naterao sudiju da prekine meč posle pet rundi za svoju osmu profesionalnu pobedu!

Babić je Benetu zadao čak 438 udaraca za tih pet rundi, što je svakako neverovatno u teškoj kategoriji, te mu se tako osvetio za onaj šamar koji je dobio na vaganju.

- Zadovoljan sam borbom, ali nisam očekivao da će ovoliko trajati. Jako dugo je izdržao i pokazao da je pravi ratnik. Svaka mu čast - rekao je Babić posle meča i dodao:

- Nakon pet sekundi sam pomislio da mora pasti. Bacao sam svoje snažne udarce, one od kojih protivnici padaju, pogodio sam dobru seriju i pomislio: "Hajde sad, padni, vreme ti je. Ali on je sve izdržao. Čestitam mu što je tako daleko dogurao."

Nedugo posle toga Babić je napravio jedan neočekivan gest kada je, tokom prenosa uživo i davanja intervjua, zaprosio devojku Klaru. Kleknuo je na pod, na ekranu je bilo pitanje hoće lis e udati za njega, a odgovor je bio "da."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA