Stošić mora njega da pobedi da bi dobio šansu protiv šampiona: Srpski borac poslao poruku pred meč

Najbolji srpski teškaš u subotu ima borbu na KSW-u 63 protiv bivšeg izazivača za šampionski pojas, a na putu za Poljsku se javio "Telegrafu" i poslao poruku svim navijačima

  • 1

Darko Stošić otputovao je u Poljsku pred novi izazov koji ga očekuje u KSW organizaciji.

Posle sjajnog starta karijere u najjačoj evropskoj MMA organizaciji i dve pobede, pred najboljim srpskim teškašem je još jedan težak meč, ovog puta protiv bivšeg izazivača za šampionski pojas Mihala Andrižaka.

Mnogi su mislili da bi Stošić već sada mogao da dobije priliku i da napadne šampionski pojas, čemu su se nadali MMA fanovi širom Evrope i čak glasali i tražili da se zakaže borba između Srbina i šampiona KSW-a u teškoj kategoriji Filipa de Frisa, to se ipak nije dogodilo.

Tako da će srpski borac morati najpre da uđe u ring protiv opasnog Poljaka koji do sada nije imao nijedan meč u KSW-u koji je trajao duže od jedne runde. Doduše, skor u ovoj organizaciji su mu četiri pobede i četiri poraza.

Stošić je u okviru priprema za ovaj meč deo kampa odradio i u Varšavi u najboljem tamošnjem "džimu" gde je sparingovao sa aktuelnim UFC šampionom Janom Blahovičem, kao i bivšim KSW prvakom Damjanom Janikovskim.

Na putu za Varšavu, Stošić se baš preko našeg portala javio svojim navijačima i poslao im poruku da je spreman i da će dati sve od sebe i da se nada novoj pobedi.

Više o Stošićevom meču i protivniku možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Stošić za Telegraf progovorio o odnosima sa Kro Kapom: Hteo sam da nastavim svojim putem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA