≫ 

Legendarni Badr Hari "popio" težak nokaut, patosirao ga Legijin navijač haj-kikom iz očaja

Konstantno u defanzivi, Poljak je iskoristio momenat nepažnje rivala i jednim jedinim ravim udarcem upisoa najveću pobedu u karijeri

  • 2
Arkadiusz Wrzosek, Badr Hari Foto: Profimedia/ddp USA

Veliko iznenađenje, možemo reći i pravu senzaciju, priredio je poljki borac Arkadijuš Vrošek u sudaru sa kik boks legendom Badr Harijem, nokautiravši ga u drugoj rundi meča večeri na "GLORY 78" događaju.

Niko se ovakvom epilogu nije nadao, ponajmanje kršni Poljak koji je od starta meča bio u teškoj defanzivi, čak tri puta je bio u nokdaunu!

Iskusni Hari je slao na patos Vrošeka, ovaj nije znao kud udara, delovalo je da je samo pitanje vremena kada će ga "dovršiti", ali se onda desio filmski preokret.

Arkadiusz Wrzosek, Badr Hari Foto: Profimedia/AFP

Poljak je iskoristio jedan jedini momenat nepažnje Marokanca sa holandskim pasošem, pogodio ga nogom direktno u lice posle čega Hariju nije bilo povratka.

Pao je slavni borac kao sveća, usporeno, a pošto se stropoštao u ring unezverenim pogledom kao da se samo pitao šta ga je to snašlo, ili kakav ga je voz to udario. Nije mu bilo spasa, Poljak je koji momenat kasniej već slavio na konopcima visoko uzdignutih ruku.

Pamtiće ovaj dan dok je živ, legendarnog Harija pobedio je nokautom.

Arkadiusz Wrzosek, Badr Hari Foto: Profimedia/ddp USA

Sa druge strane - ekstaza!

Poljak, koga u navijačkom svetu znaju kao velikog fana poljkse Legije, skakao je kao malo dete od sreće, u neverici, razumljivo, ni njemu nije bilo jasno da je upravo spektakutalno nokautirao legendu ovog sporta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA