≫ 

Jedna od najlepših srpskih kik-bokserki nokautom debitovala u MMA

Velika noć za Marinu Spasić...

  • 2

Srpska kik-boskerka Marina Spasić uspešno je debitovala u MMA, jer je u svom prvom meču u ovoj disciplini pobedila Jovanu Đukić nokautom u drugoj rundi!

Kako za Marinu, tako je i za Jovanu ovo bio prvi meč u "kavezu." Prva runda je protekla u rvanju i borbi na žici, da bi Spasićeva u nastavku uspostavila distancu i ostvarila veliki trijumf.

Marina je, inače, jedna je od naših najboljih sportiskinja u kik-boksu, gde je osvajala brojna odličja, od kojih ističemo osvajanje kupa Balkana 2015. godine, 2. mesto na svetskom kupu, WKN International šampionsku titulu 2017. godine.

- Poziv da se oprobam na MMA sceni je došao spontano, baš kao što je i počela moja borilačka karijera. Ponuda je došla od francuske organizacije ARES.  Baš kao što sam rekla, sve je bilo neplanirano, dobila sam savršen ugovor koji se nije mogao odbiti i jako sam srećna što će gledaoci imati priliku da me vide i u kavezu - rekla je Marina krajem maja u intervjuu za "Sportfem", te otkrila kako se uopšte našla u ringu:

- Trenirala sam atletiku osam godina, u jednom trenutku sam poželela da promenim sport. Tako sam i krenula u kik boks. Nisam planirala da budem gde sam danas, ali pokazalo se da je kik boks moja sudbina i životna ljubav.

Video: Stošić o prelasku najbolje srpske kik bokserke u MMA: Protivnice će pokušati da je ubace u parter

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA