≫ 

Vajlderu tekla krv od siline Fjurijevih udaraca: Pogledajte nokaut "Kralja Cigana"

Meč o kom će se godinama pričati...

  • 2
Tajson Fjuri, Deontej Vajlder Foto: Tanjug/AP

Strašan meč priredili su Tajson Fjuri i Deontej Vajlder koji se završio nokautom od strane "Kralja Cigana" u 11. rundi! Međutim, čak i da "Bronzani Bombarder" nije završio na podu, a zatim ustao, sudije bi prekinule borbu i dale pobedu Britancu!

Razlog je krv koja je tekla iz Vajlderovog uveta u toj 11. rundi, u kojoj je pretrpeo žestoke udarce od strane Fjurija koji je i sam u 4. rundi dva puta završio na podu. Štaviše, oba puta mu je sudija brojao i malo je falilo da Vajlder bude pobednik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by UFC | MMA | BOXING (@fightgame.tm)

Bio je ovo njihov treći međusobni duel i drugo slavlje Fjurija - uz jedan nerešen ishod, a koliko je "Kralj Cigana" bio žestok u toj 11. rundi možete pogledati OVDE. Uz napomenu da je Fjuri blizu meča posle kog bi mogao da objedini naslove u svih pet kategorija.

>>> Kanada bi mogla na Svetsko prvenstvo drugi put u istoriji. To govore dosadašnji rezultati kvalifikacija, a reprezentacija za koju brani Milan Borjan (trenutno van stroja zbog oporavka od virusa korona) bi, ako želi da ispiše istoriju, utakmice poput večerašnje (23.55) na gostovanju Jamajki morala da dobija. Kvota na dvojku je 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Jamajka - Kanada.

U nastavku pogledajte i galeriju najboljih fotografija sa meča između Fjurija i Vajldera:

Video: Fjuri zajedno sa ženom slavi pobedu: Kralj Cigana u klubu đuskao do zore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    10. oktobar 2021 | 09:22

    Pa Vajlder je posle drugog meca trebao da zna da nema sta da trazi.U petoj rundi je vec bio malaksao,dok Fury sa dvadeset kg sala,puno sveziji,pokretljiviji,kondiciono spremniji.Mislim da je ova triologija zavrsena.

  • Gypsy!

    10. oktobar 2021 | 13:31

    King!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA