Vajlder dobio 6 meseci suspenzije posle noakuta od Fjurija

I Britanac će morati na pauzu od 45 dana

  • 0
Tajson Fjuri, Deontej Vajlder Foto: Tanjug/AP

Američkom bokseru Deonteju Vajlderu neće biti dozvoljeno da se vrati u ring do aprila sledeće godine, nakon brutalnog poraza od Tajsona Fjurija tokom vikenda!

Vajlder je u noći između subote i nedelje nokautiran u 11. rundi i tako je dva puta zaredom izgubio od Britanca, a posledica svega je slomljen prst zbog čega je i dobio suspenziju od strane Državne komisije Nevade - osim ako mu lekari do tada ne zaleče prst u potpunosti.

Vajlder je posle meča odmah odveden u bolnicu iz predostrožnosti, a tamo je ustanovljeno da je prst stradao i da će morati da miruje. Kao i sam Fjuri, koji je dobio suspenziju od 45 dana. Doduše, to je više zbog toga kako bi se telo oporavilo posle naporne borbe.

Vajlderov trener Malik Skot ističe da se Vajlder definitivno neće povući iz ringa, iako su pojedini mediji pričali o penziji, ali da je sada najbitnije da se dobro odmori i zaleči ruku.

- Vajlder je bio sjajan, ali je Fjuri bio još bolji. Bila je to sjajna noć za boks. Što se tiče penzije, ona nije u Vajlderovim planovima - rekao je Skot, uz napomenu da je Deontej svoju porodicu toliko finansijski osigurao da ne mora uopšte više da se bori.

A što se tiče njegove porodice, Vajlder trenutno ima dete sa verenicom Tejlor Svift (njene fotke možete pogledati ispod), kao i još semdero sa ostalim ženama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA