≫ 

Bodibilder primio najjači udarac na svetu: "Zver" ga lupila, on jedva došao do daha

Niko ne bi voleo da se nađe na mestu bodibildera Meta Morsija...

  • 3

Najjači čovek na svetu Edi Hol nastavio je svoje pripreme za predstojeće izazove u boksu, nakon što je sparingovao sa gimnastičarem Nilom Vilsonom, došao je na red i malo "ozbiljniji" protivnik - bodibidler Met Morsi, poznatiji kao "MattDoesFitness".

Edi Hol je sve odlučniji u nameri da se odmetne u svetu boksa, te da zaradi svojih "pet minuta slave" u ringu, pa zbog toga koristi svaku priliku koju može kako bi makar malo trenirao. Posle nekoliko poznatih osoba koje su osetile snagu najmoćnijeg udarca na svetu, Hol je odlučio da postane "ozbiljniji".

Naime, njegov izazov je prihvatio influenser koji se bavi bodibildingom i fitnesom, a koji je na društvenim mrežama poznat kao "MattDoesFitness", koji iako nema nikakvog iskustva u ovom sportu, odlučio je da se okuša u ringu i proveri koliko je zapravo moćan udarac najjačeg čovek na svetu.

- Mislim da je važno pomenuti da si sam tražio ovo, ako išta krene loše - našalio se Edi Hol pre njihovog sparing meča.

Nakon nekoliko minuta, došao je i trenutak koji su svi čekali, Met je obukao zaštitno odelo i spremio se za ono najgore. Edi Hol je uputio jedan udarac i doslovno je pomerio bodibildera unazad, Met je sve propratio sa bolnim grimasama, da bi već nakon drugog udarca morao da zatraži pauzu.

Treći udarac, onaj bez zaštitne opreme, bio je najgori za Edijevog protivnika, na licu mu se mogla videti izuzetno bolna grimasa, dok je morao da odvoji i nekoliko trenutaka kako bi došao do vazduha.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Gimnastičara udario najjači čovek na svetu i pomerio mu mozak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    14. oktobar 2021 | 17:58

    Ovaj ima 150kila a ovaj jedva 70 naravno da ce ga oduvati,kad bude ravnom sebi imao protivnika videcemo onda ko travu kosi a ko vodu nosi

  • Ivan Adamovic

    15. oktobar 2021 | 09:39

    Biti jak i boksovati nema nikakve veze jedno sa drugim.

  • Xxx

    14. oktobar 2021 | 19:35

    Amateri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA