≫ 

Mekgregor napao poznatog didžeja i njegovu suprugu, ona poslala žestoku poruku naciji

Irac napravio haos u Italiji

  • 0
Konor Mekgregor

Foto: AP/Tanjug/Instagram/ladyfacchinetti

Poznati UFC borac Konor Mekgregor napravio je još jedan u nizu skandala, kada je tokom vikenda fizički napao poznatog italijanskog didžeja Frančeska Fakinetija!

Većina svetskih medija prenosi da je Mekgregor "partijao" sa pomenutim Fakinetijem i njegovom suprugom Vilmom Helenom Vaisol, te da ih je pozvao da promene mesto i odu na drugu lokaciju. A tamo je navodno nastao haos posle kog je Fakineti završio slomljenog nosa i poderane usne.

- Napadnut sam od strane Konora MekGregora. Razbio mi je usta i slomio nos pred desetak svedoka. Napao me je bez ikakvog razloga. Zabavljali smo se i on me pozvao na drugu zabavu. Kada sam pristao, napao me i počeo da udara - poručio je Fakineti preko društvenih mreža.

 

I njegova žena se takođe javila putem društvenih mreža i podelila svoju stranu priče. Istovremeno je pozvala ljude na oprez kada je u pitanju Irac.

- Frančesko je na svu sreću bio blizu, pa Mekgregor nije mogao da ga optereti udarcem. Odleteo je nazad, pa na sto, a zatim i na zemlju. Prvo sam mislila da se šali i da je sve predstava, a onda sam se paralizovala od šoka - poručila je Helena i dodala:

- Mekgregor će u Italiji ostati do 26. oktobra. Ako ga vidite, držite se podalje od njega. Ne prilazite i ne tražite mu autograme, jer je nestabilna i opasna osoba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA