≫ 

"Nurmagomedov uz odrezak, iz hotela, priča o Palestini": Izraelac "ubica" odgovorio Habibu

Zvezda u usponu Šimon Smortitski stao u odbranu svog naroda

  • 13
Shimon Smotritsky, Habib Nurmagomedov Foto: Instagram/the_assassin_mma, Youtube/UFC - Ultimate Fighting Championship

Perspektivni izraelski MMA borac Šimon Smotritski izjavio je da je uznemiren i razočaran stavovima slavnog Habiba Nurmagomedova koje ovaj iznosi u vezi sa Palestinom, koju, kao i svi muslimani i dobar deo sveta, smatra okupiranom teritorijom koja kad tad mora postati nezavisna.

Više puta je sada već penzionisani UFC šampion Nurmagomedov javno pružao podršku narodu Palestine u ratu sa Izraelom, što su sve, kako je rekao Smotritski, neistinite tvrdnje i dezinformacije koje širi milionskoj armiji svojih fanova.

- Naravno da me boli - kaže Izraelac koga su novinari pitali o Habibovim objavama vezanih za status Palestine.

- On ima mnogo navijača, a oni to sve to uzimaju zdravo za gotovo, kao jedinu istinu. To nije tačno. Habib i njemu slični sede u nekom hotelu u Dubaiju, jedu odrezak, gledaju televiziju i smeju se, i onda postuju na svom telefonu takve stvari. Onda imate situaciju da 50 miliona lljudi, njihovih pratilaca, govore da je Izrael zlo, a da je Palestina pati - kaže Šimon.

Dok oni to tako pišu i objavljuju, na 200 metara od kuće moje bake padaju rakete i raznose ulice - dodaje Smotritski kojem je nadimak "Ubica".

Izraelski borac je poznat ljubiteljima ovog sporta po svojim patriotskim porukama pre svakog meča, redovno ističe zastavu Izraela u prvi plan, a svaku pobedu posvećuje njegovom narodu.

- Žrtvovao sam mnogo da bih došao do ovog gde sam sada. Ulog je veliki, ali iskoristiću ovu priliku da sa obe ruke ponosno predstavljam Izrael i da u svakoj prilici u ringu pružim najbolju borbu u svom životu - rekao je Šimon koji u dosadašnjoj karijeri ima sedam pobeda i samo jedan poraz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Shimon Smotritsky (@the_assassin_mma)

Video: Lik uspeo da ohladi Habiba od straha: UFC šampion kikotao se kao curica na mestu suvozača drift auta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    29. oktobar 2021 | 19:05

    Izrael nije zlo, Izrael treba SATRTI SA LICA ZEMLJE jer je izvor svih svetskih ZALA !!! Khabib je 1.000.000% U PRAVU !!!

  • DARKO 100%

    29. oktobar 2021 | 19:30

    Dok ti dajes izjave u nekom hotelu sa 5 zvezdica u Tel Avivu u Gazi ubijaju decu.

  • Supak

    30. oktobar 2021 | 05:49

    Onda imate situaciju da 50 miliona lljudi, njihovih pratilaca, govore da je Izrael zlo, a da je Palestina pati - kaže Šimon. Ne nego Palestincima tece med i mleko a jevreji nema sta da jedu.... ili Palestina posalje avione na Izrael kad im se digne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA