Skandal sudije u UFC: Rizikovao tragediju na meču, "ćutao" i posle 96 udaraca u glavu

A trebalo je samo da prekine meč...

  • 0

Pored sjajnih borbi koje su obeležile UFC 267 događaj u Abu Dabiju, na istom smo videli i neverovatnu grešku sudije Vjačeslava Kiseleva koji je vrlčo brzo kažnjen od strane organizatora!

Naime, Kiselev je trebalo da prekine borbu uzmeđu Elizea Zaleskog Dos Santosa i Benoe Sen Denija, što su čak mnogi i uzvikivali pored ringa, ali se nije obazirao i rizikovao je da se meč pretvori u tragediju.

Sen Deni je bio novajlija u UFC i jasno se videlo da nije dorastao takmičenju, dok je njegov rival to iskoristio i tukao je iz svih oružja. Na kraju ga je čak 96 puta udario u glavu. Toliko je bio dominantan da je Sen Deni u jednom trenutku pobegao u ćošak i samo je stavio ruke na glavu kako bi "preživeo."

Kiseelev se nije obaziurao na to što su svi ntražili prekid borbe, Sen deni je nekako ostao na nogama do kraja, a Dos Santos je bez problema proglašen pobednikom od strane sudija.  S druge strane, Kiselev je odmah kažnjen od organizacije i skinut je sa takmičenja na kom je trebalo da nadgleda još jedan dvoboj u poluteškoj kategoriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA