≫ 

Češki UFC borac isporzivao Srbina u programu uživo: "On nije ratnik, već smeće"

Tačnije, Prohaska je odgovorio na Rakićeve prozivke

  • 4
Jiri Prohaska Printskrin: Twitter/ MMAFighting.com

Rat između srpskog MMA borca Aleksandra Rakića i Jirija Prohaske nastavlja da bukti, nakon što je Čeh odgovorio na prozivke koje je u sredu dobio na svoj račun!

Naime, Rakić je isprozovao Prohasku i odluku UFC da se upravo Čeh bori protiv Glovera Tešeire za pojas u poluteškoj kategoriji, tvrdreži da bi on i Prohaska u međusobnom duelu trebalo da daju izazivača.

Pomenuti Prohaska je u međuvremenu gostovao u emisiji "MMA Hour" i tom prilikom se osvrnuo na Rakićeve reči, dok i svoje nije štedeo.

- Malo sam razočaran zbog toga, ovo je takvo nepoštovanje. Informacija da mu je UFC ponudio borbu nije tačna, moji momci i menadžer su razgovarali sa njima i oni su rekli da nije istina. To samo pokazuje da je on lažov. A ta stvar sa zastavom Češke? Čoveče, njegova austrijska zastava ima iste boje kao i naša. To samo pokazuje da je on smeće - rekao je Čeh, aludirajuži da se Rakić bori pod austrijskom zastavom, i dodao:

- On pokazuje da nije ratnik, već smeće. On nije izazov za mene i od ovog trenutka ne gledam i ne slušam šta govori. ja želim da se borim sa pravim ratnicima, on to nije i jako sam razočaran.

Video: UFC srpski ratnik Duško Todorović: „Stopama Novaka i Džošue u O2 Areni“

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :)

    4. novembar 2021 | 10:24

    Rakic je tu prvi bespotrebno poceo da proziva. Jirijevi nastupi su napravili to da ljudi pricaju o njemu mnogo vise nego o Rakicu i ovome je jednostavno krivo. Nek je Rakic nas 1000 puta ja samo kazem kako jeste.

  • strahi

    4. novembar 2021 | 08:36

    Dobro je reko Jiri

  • Aleksandar

    5. novembar 2021 | 17:57

    Ako je tačno to što je imenjak rekao, onda je Jiri u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA