Nina Radovanović dobila dve rivalke iz Hrvatske i osvojila zlato na Gran priju u Zagrebu

Sjajan završetak godine za srpsku bokserku

  • 0
Olimpijske igre, Japan, Tokio 2020

Foto: Tanjug/AP

Svi dobro pamtimo sjajne borbe koje je pružila Nina Radovanović na Olimpijskim igrama u Tokiju, gde joj je jako malo nedostajalo za medalju, pošto se zaustavila u četvrtfinalu.

Ona je ponovo rešila da nas obraduje, pošto je pobedila na međunarodnom Gran priju u Zagrebu. U polufinalu je svoju rivalku Tatjanu Koščak iz Hrvatske dobila prekidom u prvoj rundi, da bi u finalu za rivalku imala Nikolinu Čačić.

I ona je bila učesnica Olimpijskih igara u Tokiju i trenutno je najbolja bokserka Hrvatske. Skidala je kilažu kako bi nastupila u kategoriji do 52 kilograma, ali joj ni to nije pomoglo, pošto su sudije presudile da je naša Nina bila bolja.

- Sjajno smo primljeni u Zagrebu. Bili smo i specijalni gosti kod predsednika njihovog saveza Bona Bošnjaka. Bilo im je zadovoljstvo da dve olimpijke boksuju na ovom turniru i time mu uvećaju značaj. Ja i moj tim smo zaista imali odlično gostoprimstvo. Takođe komentari svih, posebno službenih lica su da je meč bio sjajan. Ja sam prezadovoljna. Zahvaljujući Bokserskom savezu Srbije, sa Nenadom Borovčaninom na čelu omogućene su mi pripreme za Svetsko prvenstvo, na najvišem nivou koje su započele kampom u Beogradu, pa Rumuniji i taliji. Tada je stigla vest da je SP u Istanbulu odloženo za mart, tako da je ovaj turnir dobro došao da se popuni kalendar - rekla je Nina.

Poručila je da je ovo samo prva od mnogih medalja u narednom periodu.

- Nema stajanja. Grand pri u Zagrebu je bio sjajna provera i prvi u nizu od onih na kojima ću nastupati do Svetskog prvenstva u Istanbulu 2022 - dodala je srpska bokserka.

Video: Dupli užitak za muškarce spreda i od pozadi: Lepotice oduševile uigranim udarcima, kao u ogledalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA