Strašna pesnica hrvatskog MMA borca: Publika mu zviždala, on želeo da pomogne velikom rivalu

Roberto Soldić je u poljskom Ščećinu “preživeo“ čitav rolerkoster emocija

  • 1
Roberto Soldić Foto: Twitter - KSW - Printscreen

Trenutno najbolji hrvatski borac u MMA, Roberto Soldić je kasno sinoć nokautom uspeo da pobedi legendarnog Mameda Kalidova i da ranije osvojenom pojasu iz velter kategorije sada pripoji pojas šampiona srednje kategorije u KSW-u.

Dvoboj je odigran u poljskom Ščećinu na samom severozapadu zemlje, a nakon nokauta usledila je žestoka proslava Soldića koja nije naišla na odobravanje domaćih navijača, barem ne isprva.

Nakon što je Soldić nokautom okončao borbu, okrenuo se prema publici i gestikulirao da ućuti. Činilo se da to radi iz nekog inata i takav potez je logično protumačen kao loš, ali se ispostavilo da je on zapravo želeo da smiri strasti dok se Poljaku ukazivala pomoć na podu.

Tek nakon što mu je menadžer Ivan Dijaković rekao da ode do nokautiranog Kalidova i klekne pored njega, publika je shvatila o čemu je reč i promenila je ploču. Njegov rival se brzo oporavio i pridigao, pa je usledio veliki zagrljaj.

Video: Srpski MMA borac ima psa, mačku i zeca, nazvao ih po trenerima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA