Spartanska priprema Rakića za UFC titulu: Srbin se "čeliči" u ledenoj reci

Nedelja je dan za oporavak tela od napornih treninga koje ima najbolji srpski MMA borac

  • 2

Srbija bi uskoro mogla da dobije svog prvog UFC šampiona, pošto bi Aleksandar Rakić uskoro trebalo da se bori za titulu privremenog šampiona u borbi protiv Poljaka Jana Blašovica.

Srbin će 26. marta imati borbu karijere, za privremeni pojas u s poluteškoj kategoriji, na "UFC Fight night" u Kolambusu u Ohaju.

Sam Rakić, uveliko se priprema za borbu. Pred najvažniji meč karijere, Rakić je pribegao "spartanskim" metodama, ako je sudeći po snimku koji je objavio na svom Instagram profilu.

U društvu svog tima, Rakić je otišao na kupanje u ledenoj reci, a našalio se i tako što je na glavi imao novogodišnju kapu. Kako kaže, nedelja je dan za odmor i oporavak tela, a za njega nema boljeg oporavka od plivanja.

- Nedelja znači dan za oporavak. Bila je teška nedelja i sledeća nedelja će takođe biti teška, tako da telo treba da se odmori. Najbolji način da se oporavim je da malo plivam - napisao je Rakić uz video.

Rakić u svojoj MMA karijeri ima skor od 14 pobeda i 2 poraza, a poslednje dve pobede protiv Antonija Smita i Tijaga Santoša donele su mu i borbu za privremeni pojas.

Šampion poluteške kategodije je 42-godišnji veteran iz Brazila Glover Tešeira, koji je u poslednjoj borbi slavio upravo protiv Blašovica, koji u karijeri ima skor od 28 pobeda i 9 poraza.

Video: Aleksandar Rakić: MMA liga Srbije prava prilika za mlade borce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA