≫ 

Veljko Ražnatović o potencijalnom meču protiv jutjubera: "Ako me neće tužiti, i ako dobro plate..."

Vidno je bio raspoložen bokser iz Srbije, a pitanje je, da li će do ovakvog meča i doći?

  • 17

Boksere Crvene zvezde očekuje meč petog kola regionalne lige protiv Maribora na gostujućem terenu. U susret tom meču, bokserski klub je priredio otvoreni trening gde su na pitanja medija odgovarali najnovije pojačanje kluba Veljko Ražnatović, kao i ostali bokseri. Zanimljiv je bio i odgovor Veljka za Telegraf, koji je otkrio da bi možda jednog dana mogao da uđe u ring sa nekim jutjuberom.

Ražnatović je inače najveće pojačanje ovog bokserskog kluba, pošto je u septembru prošle godine stigao iz Sombora, s kojim je i osvojio titulu prvaka Srbije.

Osim toga, Veljko i u pojedinačnoj konkurenciji ima impozantnu statistiku, pošto ima skor od 10 pobeda, i to bez ijednog poraza, te bi baš zbog toga trebalo da predstavlja i veliko pojačanje pred Maribor, koji u dosadašnjem toku Regionalne lige ima skor od četiri poraza, bez pobede, dok je za razliku od njih Zvezda na prvom mestu sa sve četiri pobede.

Veljko je za Telegraf pričao i o jutjuberima, odnosno, sve većim trendom u svetu da Jutjuberi ulaze u ring. On je takođe otkrio i da li bi i on želeo da uđe i odmeri snage s nekim.

  • Veljko, da li bi mogli očekivati tebe u ringu protiv nekog jutjubera?
  •  

 

- Ako me niko neće krivično goniti, i ako će dati velike pare... - započeo je Veljko, a onda je na pitanje koliko bi jutjuber izdržao s njim u ringu nastavio da se smeje i dao još jedan znaimljiv odgovor.

- Ne znam, možda me i prebiju - rekao je mladi Ražnatović, koga će u meču protiv Maribora očekivati prvi meč u Zvezdinom dresu.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta, dok drugi deo okupljanja i ostala pitanja novinara možete pogledati u nastavku.

Video: Veljko Ražnatović pred debi za Crvenu zvezdu: Najveća čast u bilo kom sportu

(Telegraf.rs=

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nokaut

    3. februar 2022 | 19:58

    Jak je on bokser , boksuje jednom godisnje kod onog glavonju u Jagodinu i to mu nameste nekog ko nikad nije boksovao, dodji protiv mene zemljace da te jednom drvoseca zakove i otvorim ti Salter na celo . Ti i boks kao ja i Kompjuter.

  • Tomm

    3. februar 2022 | 19:54

    Ova glupost sa njegovim boksom smara.

  • Hahaah

    3. februar 2022 | 19:58

    Joj kakvi su mu protivnici svi bili sa 20kila sa sve krevetom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA