"Ukrajina da klekne i postane Rusija", rekao je i šokirao svet, a sad je američki MMA borac otišao još dalje

Reči koje se neće svideti Zapadu

  • 17
Šon Strikland Printscreen: Youtube / MMA King

Američki MMA borac Šon Strikland govorio je na Tviteru o sukobu Ukrajine i Rusije, a njegov komentar se nimalo nije dopao većini javnosti.

Strikland je na početku sukoba dve zemlje napisao da bi Ukrajina trebalo da se preda i postane deo Rusije, da joj se ne bi desila situacija kao Avganistanu.

- Ukrajina bi trebalo samo da klekne i postane deo Rusije. Znam da je sr***e i da još uvek možete pobediti, ali jeste li sigurni da želite da postanete novi Avganistan sledećih 30 godina? Neću reći da je to ispravno. To je gorka pilula, ali na kraju će svima biti bolje - napisao je on na svom Tviter nalogu.

Međutim, Amerikanac se tu nije zaustavio. U najnovijoj objavi Strikland je napisao da Rusija nije njegov neprijatelj, ali da ljudi bespotrebno gube živote zbog komunizma.

- Rusija nije moj neprijatelj. Pogledajte koliko se života izgubilo u Vijetnamu. Zbog čega? Komunističkog bauka? Pogledajte šta se desilo kada je Rusija postavila rakete na Kubu. Sećate se Zaliva svinja? Da li biste želeli da vam pokažem mapu NATO projektila usmerenih ka Rusiji?

 

 

Video: Petorica zastrašujućih: Top 5 najboljih MMA boraca iz Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA