Stigla potvrda: Usik napustio Ukrajinu kako bi se spremio za revanš sa Džošuom

Sada je i definitivno da će se održati novi bokserski spektakl

  • 2
oleksandr usik Foto: Tanjug/Ap

Svetski bokserski prvak u teškoj kategoriji Oleksandr Usik  napustio je Ukrajinu, gde se vratio nakon što je izbio sukob Rusije i te zemlje, kako bi se pripremio za revanš meč protiv Entonija Džošue, rekao je njegov menadžer za AFP u petak.

Usik, koji u ovom trenutku drži titule u WBA, IBF i WBO kategoriji došao je u Ukrajinu 24. februara kako bi se pridružio odbrani zemlje, ali je pre nekoliko dana napustio svoju državu s namerom da se spremi za revanš protiv britanskog boksera.

- Otišao je u inostranstvo kako bi se pripremio za revanš - rekao je Jaroslav Lordkipanidze za AFP.

On je još dodao da je ukrajinski bokser zemlju napustio pre nekoliko dana, bez davanja detaljnijih informacija o njegovom trenutnom boravištu.

Usik je bio jedan od poznatijih sportista koji su se priključili odbrani Ukrajine.

Kao potencijalni datum za održavanje revanš meča spominje se leto, konkretnije jun.

Video: Ruske vojne čizme moraju otići iz našeg doma: Kličko se oglasio zbog rata u Ukrajini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin pavlovic cole

    25. mart 2022 | 17:16

    Kakav mec sad kad je rat. Borio je se nek se bori i dalje. Gde su braca Klicko velike patriote koji su do skora pevali nemacku himnu a kao sad najveci rodoljubi. Svi glume mangupe u toj jadnoj Ukrajini, strani agenti sve do jednog i na kraju ta zemlja bice gora od svih iovako je bila katastrofa. Korumpirana, Zelenski milijarde ima na racunima pa cudnim ostrvima. Ali bitno je da pravi live sa Milom Kunis i Asthon Kucerom. Guraju ga Ameri do poslednjeg Ukrajinca , i na kraju jos i nobelovu nagradu ce da mu daju i zavrsice kao Ceda Jovanovic na kraju kod nas da ce ga pljuvati svi na ulicama kad ga vide kao najveceg izdajnika svih vremena. Zalosno je za taj narod da propadne toliko. A Rusi nece stati oni su krenuli nema povlacenja nazalost Ukrajinci ako ne pristanu na dogovor lose se pise.

  • srba

    5. april 2022 | 19:04

    Sve patriote dok ne pocnu pare da suskaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA