MMA svet oduševljen šamarom na Oskaru: Javile se UFC legende, traže borbu Vila Smita i Krisa Roka

Prvi čovek UFC-a Dejna Vajt objavio je snimak incidenta, koji je izazvao lavinu reakcija

  • 1
MMA borci o šamaru Vila Smita Foto: Tanjug/AP, Instagram/danawhite

Šamar koji je Vil Smit lupio Krisu Roku na dodeli Oskara zbog šale na račun njegove supruge, vest je dana širom sveta, a izazvao je i neverovatne reakcije na društvenim mrežama.

Ovo je tema koja je zaintrigirala i MMA svet. Prvi čovek UFC-a, Dejna Vajt objavio je snimak incidenta sa dodele Oskara uz oduševljenje.

- Konačno! Oskar šou koji je bilo vredno gledati. A Kris Rok ima bradu - poručio je Dejna Vajt, aludirajući na to koliko je Rok nakon udarca ostao čvrst, bez da ga je Smit ozbiljno uzdrmao.

Usledili su i komentari mnogih MMA boraca, među kojima su se našle i neke od najvećih legendi, po mnogima i najveći MMA borac svih vremena Džordž Sent Pjer, koji je čak poručio i da bi UFC trebalo da im ponudi ugovor za borbu.

- Nema šanse, mora da je lažirano. Sada treba da im ponudite ugovor da se bore po MMA pravilima na specijalnom selebriti UFC kardu - poručio je Sent Pjer.

Brajan Ortega je istakao da ljudima treba dobar šamar s vremena na vreme.

Majk Bisping je poručio da Vil Smit treba da bude u prvom redu za UFC pojas, a iznenađujuće reakcije imali su i šampioni, Kamaru Usman, kao i šampionka u dve kategorije, Amanda Nunjez, koji su samo reagovali emotikonima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Dana White (@danawhite)

Video: Petorica zastrašujućih: Top 5 najboljih MMA boraca iz Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA