Vreme čitanja: oko 1 min.

Kardiohirurg i neurohirurg majstori brazilske džiudžice: Teže je bilo do crnog pojasa nego do diplome hirurga

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksići su govorili i o svom klubu "ViN", uspesima koje su ostvarili, brazilskoj džiudžici kao načinu života, ali i o budućim planovima u sportu

  • 4

Braća Aleksić, Vuk i Nemanja, treneri kluba brazilske džiudžice "ViN", a inače i specijalisti kardiohirurgije i neurohirurgije, za "DIREKT" govore o svojim zanimanjima. Nemanja Aleksić, specijalista kardiohirurgije, crni pojas prvi dan brazilske džiudžice i crni pojas treći dan u džudou kaže da oba posla zahtevaju podjednaki nivo posvećenosti.

- Svaki posao je fascinantan na svoj način, zavisi sa koliko srca ga čovek radi - dodaje Nemanja.

Sa druge strane, njegov brat Vuk Aleksić, specijalista neurohirurgije i čovek koji je takođe nosilac crnog pojasa u brazilskoj džiudžici i u džudou, kaže:

- Teže mi je bilo da dođem do crnog pojasa nego do titule specijaliste neurohirurgije. Zapravo, duže mi je trebalo. I stvarno je podjednako vredno truda - kaže Vuk.

Aleksići su za DIREKT govorili i o svom klubu "ViN", uspesima koje su ostvarili, brazilskoj džiudžici kao načinu života, ali i o budućim planovima u sportu.

Sve aktuelnosti, ekskluzivne intervjue i druge zanimljivosti možete pratiti svakog ponedeljka i petka na Arena Fight kanalu od 22 časa, kao i na svim platformama Mega Promotion Systema.

Video: Petorica zastrašujućih: Top 5 najboljih MMA boraca iz Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA