≫ 

Bivši šampion sveta šetao sa ženom, pljačkaši mu uperili pištolj u glavu i oteli 87.000 evra

Tačnije, sat sa 719 dijamanata koji vredi toliko

  • 2
Amir Kan Printskrin: Instagram/faryalmakhdoom

Nekadašnji svetski bokserski šampion Amir Kan ostao je u šoku nakon što su mu dvojica pljačkaša ukrali sat vredan 87.000 evra!

Kan je boravio sa suprugom u istočnom Londonu kada se pljačka desila, a nedugo zatim se oglasio i putem društvenih mreža i objasnio da su mu uperili pištolj u lice oko 22.15 časova po srednjeevropskom vremenu.

- Prelazio sam put sa suprugom, srećom pa je ona bila nekoliko koraka iza mene. Dva muškarca su pritrčali, uperili mi pištolj u glavu i tražili sat. Važno je da smo oboje nepovređeni - poručio je Kan.

Zanimljivo, samo nekoliko sati pre pljačke Kan se fotografisao sa jednim obožavaocem i objavio fotku dok je na ruci imao pomenuti sat sa 719 dijamanata na njemu.

Mediji ističu da je Kan definitivno bio tipovan od strane pljačkaša koji su sve razradili do najsitnijih detalja. Tokom dana je išao u kupovinu sa suprugom, zatim i na večeru posle koje se incident dogodio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    19. april 2022 | 14:04

    Pa ko će da nosi takav sat nego beskorisni, bezvezni i bez ikakvog razloga bogati i prebogati sportista. Neće valjda neki naučnik koji istražuje lek protiv raka. Dok god ljudska glupost bude veća od svemira biće tako, a to znači do kraja sveta.

  • Kaja

    19. april 2022 | 14:13

    Meni bi mogli oteti tacno 137 dinara koliko imam u novcaniku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA