Fjuri za veče zaradio nadrealnu sumu novca: Milioni dolara mu legli na račun, ni Vajt nije loše prošao

Suma o kojoj mnogi mogu samo da sanjaju

  • 0
Boks, Tajson Fjuri - Dilan Vajt Foto: Tanjug/AP

Kasno sinoć, mogli smo da pratimo zaista spektakularnu borbu između Tajsona Fjurija i Dilana Vajta na prepunom Vembliju. Pobedu je odneo prvopomenuti Britanac, koji je istovremeno naglasio da će time otići u penziju.

Ali, neće se odreći boksa bez punog novčanika. Naime, Frenk Voren i njegova promoterska kuća obezbedili su ogroman honorar od 41.000.000 američkih dolara, pri čemu je podela bila dogovorena u odnosu 80:20 u korist Fjurija.

Prvaku je tako bilo zagarantovano 29.500.000 dolara, ali je osigurao i dodatni bonus od 4.100.000 dolara zbog pobede, pa se kući vratio bogatiji za minimalno 33.600.000 dolara. Samim tim, Vajtu je pripalo preostalih 7.400.000 dolara, što je njegov najveći honorar za sada u karijeri.

Njihova borba zaključena je u šestoj rundi, kada je Fjuri aperkatom udario, a potom odgnurnuo rivala, koji je ostao grogiran i nije mogao da nastavi sa tučom. Time je nastavljen pobednički niz Britanca, koji je upisao 32. pobedu u 33 meča.

Video: Fjuri zajedno sa ženom slavi pobedu: Kralj Cigana u klubu đuskao do zore

F

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA