≫ 

DIREKT u kući slavnih u Njujorku: Novi članovi Mejveder, Kličko, Roj Džouns Junior

Najveći i najglamurozniji događaj u svetu profesionalnog boksa prvi put će pratiti jedna ekipa iz Srbije, ekipa Direkta, pa će eksluzivni materijal iz Sjedinjenih Država videti i gledaoci TV Arena fight

  • 0

Od 9. do 12. juna 2022. godine u Njujorku, će se po prvi put u istoriji održati 'trilogija' bokserskih klasa i to 2020, 2021 i klasa 2022, pa će u boksersku Kuću slavnih ući svi oni koji su tu čast zaslužili u prethodne tri godine.

Najveći i najglamurozniji događaj u svetu profesionalnog boksa prvi put će pratiti jedna ekipa iz Srbije, ekipa Direkta, pa će eksluzivni materijal iz Sjedinjenih Država videti i gledaoci TV Arena fight. Ekipa Direkta biće pojačana evropskom profi šampionkom Jelenom Janićijević. Gledaoci TV Arena fight imaće priliku da vide ekluzivne snimke ceremonije prijema u Kuću slavnih, kao i razgovore sa nekim velikanima svetskog profi boksa.

Megapromotion Megapromotion

U Njujorku će ove godine u Kuću slavnih biti primljena neka velika bokserska imena poput Bernarda Hopkinsa, Flojda Mejvedera, Roja Džounsa Juniora, Andre Varda, Lejle Ali, Vladimira Klička...

Video: Porastao je broj udvarača, ali i hejtera: Prelepa i goloruka Nađa se sprema za spektakularni debi

(Telegraf.rs/Megapromotion)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA