≫ 

Monstrum Inue zastrašujućim udarcima razbio Nonita Donera u 2. rundi!

Borba nije bila ravnopravna

  • 0
Naoja Inue Foto: Profimedia/Kyodo/Newscom

Naoja Inue, japanski bokser zvani "monstrum", opravdao je još jednom svoj nadimak u Saitami, u Japanu, pošto je nokautirao legendu filipinskog i svetskog boksa Nonita Donera, i sada je vlasnik 3 od 4 svetske titule u bantam kategoriji. 

Promoteri su ovu borbu najavljivali kao "Dramu u Saitami", ali nikakve drame ovde nije bilo: Inue jeste primio jedan udarac od Donera u 1. rundi, ali je već na njenom kraju poslao Filipinca na pod serijom razornih udaraca, da bi početkom druge runde brutalno, efikasno i zaista "monstruozno" odradio posao i nokautirao svog rivala.

Dvojica boksera su se već sastala 2019. godine, kad je slavio takođe Inue, ali u mnogo neizvesnijoj borbi, i to posle odluke sudija. Ovaj meč je kasnije proglašen za borbu godine u 2019.

Inue je sada vlasnik titula u verzijama WBC, WBA i IBF, a uskoro ga verovatno očekuje borba za ujedinjenje svih verzija titule u bantam kategoriji, protiv WBO šampiona Pola Batlera.

Pogledajte kako je izgledala ova borba:

Video: Brutalno patosiranje u trećoj sekundi meča: Pogledajte nokaut u boksu bez rukavica

(Telegraf/SBNation)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA