≫ 

Nikad viđeno u MMA istoriji: Poljakinja šokirala izborom odeće na merenju pred meč

Eva je odlučila da bude "Eva iz raja"

  • 0
Eva Brodnicka Printskrin: Instagram/Ewa Brodnicka

Nekadašnja poljska boskerka Eva Brodnicka zabeležila je svoj prvi trijumf u MMA karijeri iz drugog pokušaja, ali je pored tog meča veliku pažnju privukla i tokom merenja.

Naime, Eva se nedavno na merenju pojavila potpuno gola, kao od majke rođena, a na sebi je imala samo lišće koje je pokrilo intimne delove tela.

- Kako vam se dopala Eva iz raja? Biće to uzbudljivo gala veče - napisala je 38-godišnja Poljakinja koja je kao profi boskerka imala 20 pobeda i jedan poraz.

Međutim, ovaj njen izgled nije naišao da pozitivne reakcije publike koja je imala zamerke. Kao i u avgustu 2021. kada se Eva na sceni pojavila u minijaturnom kostimu pred svoj prvi MMA meč.

Taj je izgubila, da bi ovaj drugi dobila i tako stigla do skora 1:1 u oktagonu. Inače, dok je bila u ringu, Eva je bila svetska šampionka u WBO verziji i svojevremeno je na emrenju poljubila rivalku u usta i tako izazvala haos.

U nastavku možete pogledati neke Evine atraktivne fotografije:

Video: Uskršnja zečica iz vrelih snova tinejdžera: Kim Kardašijan MMA sporta u mrežastom i crnim tangama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA