≫ 

Ring je bio pun krvi, Amerikanac onesvestio Kineza u jednom od najvećih UFC preokreta

Šel i Mudaerji su priredili borbu za pamćenje

  • 1
MMA UFC takmičenje borba Schnell i Sumudaerji Foto: Profimedia/USA TODAY Network/ddp USA

Borba Meta Šela i Sua Mudaerjia na UFC večeri na "Long Islandu" ostaće upamćena kao "tuča" na kojoj je viđen jedan od najvećih preokreta ovog sporta!

Šelu su nekoliko puta klecala kolena tokom borbe sa Kinezom u "muva" kategoriji, dok je u toj drugoj rundi često bio uzdrman tokom otvorene razmene udaraca.

Samo se čekao nokaut od strane Mudaerjia, Šel je u jednom trenutku završio na podu, ali se pridigao i krenuo u kontranapad. Serijom udaraca skoro pa je stigao do trijumfa tehničkim nokautom i taman kada je sudija razmišljao o prekidu Kinez se "probudio."

Samo nakrakto, jer je usledio gušenje od strane Šela koji je bukvalno bacio u nesvest rivala koji nije želeo da tapka. S druge strane, ring je bio prepun krvi obojice boraca.

Amerikancu je ovo bila 16. pobeda u profi karijeri kojom s eoporavio od prethodnog poraza u maju, dok je KInez prvi put izgubio posle tri meča i sada je na skoru 16-5.

U nastavku pogledajte i video njihove borbe:

Video: Srpski Džejson Stetam spreman je za rat u oktagonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA