≫ 

Brutalna UFC borba: Mahačev je novi šampion, Oliveira predao da ne bi morao "na spavanje"!

Još jedan veliki šampion iz Rusije

  • 1

U glavnoj borbi večeri odlučivalo se o prvaku lake kategorije (do 70 kg) u Abu Dabiju – ruski borac Islam Mahačev osvojio je pojas nateravši na predaju Brazilca Čarlsa Oliveiru u drugoj rundi!

Mesec dana se najavljivala velika borba, pulen Kabiba Nurmagomedova je težio ka tome da spreči Brazilca da se ponovo okiti pojas u lakoj kategoriji, pa su danima trajala prepucavanja.

Mnogi ostali UFC borci su se uključivali u svu raspravu, mnogi su bili rezervisani povodom prognoza, ali zasigurno nisu bili sigurni da će Mahačev lako savladati svog protivnika.

Mahačev je od starta demonstrirao nadmoć u snazi. Prvo je na nogama uzdrmao Brazilca, a potom stigao i do rušenja. Imao je potom ruski borac kontrolu tokom najvećeg dela prve runde, zadavao je ubojite „graund end paund“ udarce.

U drugoj se većina akcije do prekida odvijala na nogama, a posle nekoliko dobrih pogodaka Mahačeva Oliveira se našao u nokdaunu. U parteru je novi šampion zauzeo dominantu poziciju i iskoristio priliku da stegne „arm triangle choke“ i natera borca iz Sao Paola da tapka i preda meč.

Video: Upoznajte buduću UFC zvezdu: Devojčica ima samo 13 godina, a već je šampion sveta u kikboksu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    22. oktobar 2022 | 23:29

    Ovaj je zver, kao Nurmagomedov nekad, momak je kompletan borac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA