≫ 

"Ako sin želi da boksuje, posvetiću mu čitav život": "Modri" Veljko poslao divnu poruku posle osvajanja pojasa

Veoma lep gest našeg boksera

  • 13

Srpski bokser Veljko Ražnatović ove večeri je postao šampion Srbije u boksu, pošto je nokautirao Gorana Babića i tako zaradio svoj prvi pojas u karijeri.

Za Veljka je ovaj meč bio umnogome veći, pošto su ga na Ubu pratili i majka Ceca, sestra Anastasija, Meč je pratila i njegova porodica, u prvim redovima su bili majka Ceca Ražnatović, sestra Anastasija, supruga Bogdana, a ovoga puta na meč je došao i njegov sin Željko.

Posle meča, Veljko je izjavio da je prezadovoljan borbom, kao i samim pojasom, dok je rekao je meč pred sinom Željkom posebam za njega.

- Naravno da sam zadovoljan, uvek može bolje, naravno. S obzirom na to da nikad nisam boksovao u osam rundi, da nisam boksovao za pojas, da je bilo određene treme, da je bilo svega i svačega. Ne bih okarakterisao kao loš nastup, nego kao ulazak u duboke vode i početak nečeg predivnog. Ovo je moj 25. meč u boksu Mali Željko Voleo bih da boksuje amaterski, ne bih baš profesionalno, ali ako bude imao talenta i ako bude odlučio, ja ću mu podrediti ceo život.

Video: Veljko Ražnatović nokautirao Gorana Babića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA