Neočekivan ishod: Pojas u poluteškoj kategoriji ostao bez vlasnika, Blahovič i Ankalajev u borbi bez pobednika

I jedan i drugi su imali svoje momente tokom borbe, ali na kraju sudije nisu mogle da prednost daju bilo kome

  • 0
Jan Blahovič Foto: Youtube - Printscreen

Centralno dešavanje noćašnjeg UFC 282 događaja bila je direktna borba između Jana Blahoviča i Magomeda Ankalajeva za titulu u poluteškoj kategoriji.

Iako je sjajni Blahovič u borbu ušao kao blagi favorit, na kraju nas je sačekao neočekivan ishod, pošto sudije nisu mogle da presude u bilo čiju korist i titula je ostala - nedodeljena!

Tokom prve runde, Jan je imao nekoliko "lou-kikova" posle kojih je Magomed pokušavao da uzvrati iz kontre. Uspeo je i da ga pogodi nekoliko puta spreda.

Druga runda donela je daleko jači tempo. Jan je u par navrata sjajnim udarcima iz "lou-kika" skoro uspeo da obori Ankalajeva, oborio ga uz samu žicu i nastavio da ga napada, ali se ovaj nekako na kraju odbranio.

Kada se činilo da sve ide na Janovu stranu, Magomed je uzvratio direktom. Blahovič je potom uspeo da napravi i rasekotinu na licu protivnika, a krajem runde je i sam dobio nezgodan udarac u predelu stomaka.

U četvrtoj, a naročito u petoj rundi smo gledali dosta vreme borbu u parteru. Ankalajev je prvo zarobio desnu ruku rivala, ali se ovaj izvukao i na kraju prešao u polugard čime je runda okončana, a samim tim i borba.

Video: Prelepa Julija se borila sa tigrom, pa postala nepobediva u ringu: Nosim ožiljke kojih se svi plaše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA