≫ 

UFC borac optužen za ubistvo: Devojka pronađena naga, sa modricama svuda po telu

Policija je zatekla devojku bez znakova života

  • 0
Phil Baroni Foto: The Canadian Press/Press Association Images / PA Images / Profimedia

Nekadašnji UFC šampion, veteran Fil Baroni optužen je za ubistvo svoje devojke, prema izveštajima Tribuna de la bahia.

Nekadašnji MMA borac je bio u San Panču u Meksiku gde je uhapšen i optužen za ubistvo. Prema pisanju medija, Baroni se posvađao sa deovjkom nakon što ga je optužila da je prevario. Potom, borac je bacio pod tuš, iako ona to nije želela, i, tom prilikom je povredila glavu. Baroni tvrdi da joj je pomogao a se vrati u krevet, pošto se za onesvestila.

Potom, usledio je poziv policiji, koja je zu sobi zatekla Baronija i njegovu devojku kako leži gola na krevetu, sa prekrivačem, bez znakova života. Na telu su bile modrice, što je ukazivalo na to da je napadnuta. Autopsija će pokazati uzrok smrti.

Poznat kao "New York Bad Ass", Baroni je bio omiljeni borac obožavateljima zbog svog stila prepunog akcije. Na kraju, Baroni je napustio sport sa učinkom 16-19, nakon što je postigao 3-6 unutar oktogona. Ovaj 49-godišnjak se poslednji put borio 2019. godine, iako je profesionalno boksovao do 2021. Baroni je takođe imao nekoliko profesionalnih mečeva u rvanju, uključujući meč za Game Changer Vrestling na Bloodsport-u Džoša Barneta 2019. godine.

Video: UFC borac optužen za ubistvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA