MMA spektakl u Areni: Darko Stošić i Džoker ponovo pred domaćom publikom

Brave organizacija organizjje Combat week 18. februara

  • 0
Darko Stosic Foto: Tanjug/AP

Srpski MMA borac, Darko Stošić posle nekoliko godina ponovo pred svojom publikom nastupa protiv neporaženog borca iz Dagestana! Meč je na programu 18. februara u okviru manifestacije Brave CF 69, a Stošić će odmeriti snage sa Šamilom Gazijevom iz Dagestana.

Osim Darka, na ovom iventu nastupaće i njegov kolega iz KSW takmičar Aleksandar Ilić Džoker.

Stošić je dobio dozvolu KSW organizacije za ovu borbu i prema njegovim rečima spreman je

- Prvobitno je trebalo da radim za pojas Brave organizacije, ali zbog ugovorne obaveze ta opcija je na kraju isključena. Takođe i dalje sam borac KSW a, gde ću se i vratiti posle ovog meča, napravljen je kompromis samo za ovu borbu - rekao je Stošić.

Video: Brutalni trening Darka Stošića

Sa druge strane Džoker će radii borbu sa Poljakom Marcinom Naruščkom. Marcin ima isti skor kao i prethodni protivnik našeg borca 23-12-2, a dolazi iz dobrog poznatog tima WCA gde je poduži spisak top imena Poljskih MMA boraca!

- Iza sebe ima mečeve protiv dokazanih boraca gde je uspeo da dođe do 2 pobede u Oktagon Promociji, takodje je bio izazivač za titulu iste promocije protiv Pirata Krištofića, bio u sličnoj poziciji u Poljskoj organizaciji FEN gde se borio protiv Andrej Džebeka.

Video: Srpski Džoker otkriva sve o brutalnom nokautu godine

Jedan od retkih koji je uspeo da nanese i poraz Abu Azaitaru sada UFC borcu. Naša publika ga možda najviše poznaje tako što je naneo poraze Ivanu Ćosiću i Marku Radakoviću. - napisao je Džoker na svom profilu.

Pogledajte najbolji nokaut Aleksandra Ilića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA