≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši dečko Dilete Leote se bori za život: Bokser u komi posle operacije mozga, voditeljka se moli za njega

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danijele Skardina imao hitnu operaciju mozga

  • 0
Dileta Leota Foto: Instagram/danieletoretto

Poznati italijanski bokser Danijele Skardina, poznat po nadimku "King Toreto", nalazi se u komi i bori se za život, nakon hitne operacije mozga kojoj je bio podvrgnut.

Njemu je pozlilo nakon treninga u Milanu, ništa nije slutilo na ovakav scenario, jer je ring napustio najnormalnije, ali je onda u svlačionici iznenada pao  u nesvest.

Kolima Hitne pomoći je hitno prebačen u bolnicu, gde je ustanovljeno da ima obilno krvarenje na mozgu, posle čega je povrgnut hitnoj i komplikovanoj operaciji mozga, koja je bila jedina solucija da se spasi njegov život.

Kako javljaju mediji u Italiji, dve operacije su prošle dobro, ali kod ovakvih situacija su najteži sati i dani nakon operacije.

Njegovi brojni prijatelji su se okupili ispred bolnice u Milanu, gde su sa zebnjom čekali informacije od doktora o ishodu operacije. Mnogi su zaplakali od sreće kada su čuli da je operacija bila uspešna, ali strepnja ostaje, jer ih je doktor upozorio da će naredni dani biti kritični.

Spremao se za meč koji je trebalo da se održi 24. marta u Milanu protiv Belgijanca Sedrika Sperea preko noći se sve promenilo i sada u bolnici bije najvažniji meč, za svoj život.

Danijele je poznat i po vezi koju je imao sa najpopularnijom italijanskom voditeljkom Diletom Leotom, sa kojom je bio u dugogodišnjoj vezi.

I Dileta je na svom Instagramu objavila poruku podrške svom bivšem dečku, gde je poručila "Napred Danijele" uz emotikone koji ilustruju molitvu.

Video: Najseksi voditeljka u uskoj haljni i na štiklama pokazala fudbalske kvalitete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA