≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džošua se vratio pobedom: Totalna ludnica, drama i umalo opšta tuča obeležili spektakl u 12 rundi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džošua se držao taktike od početka do kraja

  • 0
Entoni Džošua Foto: Tanjug/AP

Bivši svetski prvak teške kategorije Entoni Džošua vratio se u ring u londonskoj O2 Areni, a posle odlične borbe slavio je protiv Amerikanca Džermejna Frenklina. 

Posle dva poraza od Aleksandera Usika, utisak je da je ova pobeda, koja je rešena jednoglasnom odlukom sudija, ono što je potrebno Britancu kako bi povratio samopouzdanje, pred odabir narednog protivnika. Pre ovog susreta, mnogi su predviđali nokaut u uvodnim rundama, koji je izostao. Britanac nije previše rizikovao, držao je fokus tokom cele borbe, a nekoliko dobrih udaraca tokom prvog dela, donelo mu je pobedu.

U samom finišu meča umalo nije došlo do tuče u ringu između Džošue i tima američkog boksera. Naime, Frenklinovom treneru jedan potez Britanca nije bio po volji,  pa je nasrnuo na njega. Ipak, ostali su bili nešto pribraniji pa je ozbiljniji incident zaustavljen.

Džošua je ovim trijumfom prekinuo niz od dva vezana poraza i sada ima skor 25-3 i sigurno će dati sve od sebe da se vrati na vrh teške kategorije.

S druge strane, Frenklin je doživeo drugi poraz u karijeri i trenutno je na skoru 21-2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA