≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žang "isprebijao" Džojsa do koske: Kinez u spektaklu naneo Britancu prvi poraz u karijeri i preoteo pojas!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žilei je bio veliki autsajder i prema kladionicama

  • 0
Žilei Žang - Džo Džojs Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Borilački svet je u noći između subote i nedelje video veliko iznenađenje, pošto je Žilei Žang, kineski bokser posle šest rundi uspeo da nanese težak poraz ogromnom favoritu, Džou Džojsu!

Ovaj je do te mere bio isprebijan i uništen da je sudija morao da prekine meč i da dodeli pobedu tehničkim nokautom Kinezu.

Žilei Žang - Džo Džojs Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Koliki je Džojs bio favorit pred sam start meča govore i kvote, koje ukazuju da je na njega bila postavljen koeficijent od svega 1,11, dok je na Žanga "vredeo" 6,50. Odnosno na 1.000 uloženih dinara, Kinez bi vam pobedom vratio 6.500.

Od samog početka je Žang ustanovio dominaciju i izgledalo je kao da je on favorit. Zadao je par jakih udaraca koji su uzdrmali Džojsa, da bi potom u petoj i šestoj rundi i levo oko poelo da natiče rivalu zbog čega je meč prekinut, a Džo doživeo prvi poraz u karijeri.

Žilei Žang - Džo Džojs Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Britanac se nadao da bi pobedom nad Žangom došao bliže borbi za titulu sa Oleksanderom Usikom, a ovako je zapravo izgubio privremeni WBO pojas i pao na listi izazivača. Žang je do ove pobede došao nakon što je prošle godine odlukom sudija izgubio od Filipa Hrgovića.


- Razočaran sam. Unišio me desnom rukom, nisam mogao da ga zaustavim. Svaka mu čast. Očekivao sam pobedu, kao i inače. Izvinjavam se navijačima, vratiću se. Moje putovanje nije gotovo - rekao je Džojs posle borbe.

(Telegraf.rs)

Video: Selektor Ždralo veruje u svoje princeze sa rukavicama: Sara Ćirković može do zlata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA