≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kanelo razbio nos Britancu, bacao ga na pod pa slavio u Gvadalahari: Meksikanac odbranio titulu na svom terenu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meksički bokser opravdao je ulogu favorita

  • 0
Kanelo Alvarez Foto: Tanjug/AP

Jedan od najboljih boksera sveta Kanelo Alvarez odbranio je titulu svetskog prvaka u srednjoj kategoriji pošto je porazio Džona Rajdera. 

Kanelo je u potpunosti opravdao status favorita u ovom meču i održao lekciju boksa svom rivalu. Meksikanac je slavio jednoglasnom odlukom sudija.

Ipak, pravo je čudo kako je Britanac dogurao do odluke sudija pošto je Kanelo bio dominantan, a već u trećoj rundi snažnim udarcem je razbio nos svom protivniku. Potom, usledilo je i prvo "brojanje" u petoj rundi kada je Rajder završio na patosu. Ipak, ponovo je Britanac uspeo da ustane i nekako završi meč.

Prvi put posle 2011. godine, Kanelo je nastupio u svojoj državi i priuštio je navijačima jedan vrlo zanimljiv meč. Publika je mogla uživati u dominaciji svog miljenika, a Kanelo im se zahvalio neposredno po završetku meča.

- Ovo je istorijski trenutak. Blagoslovljen sam time što mogu biti ovde sa svojim ljudima koji me podržavaju od samih početaka. Drago mi je što sam tu i jako sam zahvalan - rekao je Kanelo.

Da podsetimo, tridesetdvogodišnji Kanelo je ovim trijumfom obranio IBF, WBO, WBC i WBA titule svetskog prvaka u super srednjoj kategoriji (-76,2 kg), a sada mu verovatno sledi revanš sa Dmitrijem Bivolom.

(Telegraf.rs)

Video: Amerikanac završio krvav posle tuče na konferenciji: Ponovo haos na konferenciji pred meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA