Vreme čitanja: oko 1 min.

"Volim drogu i da plaćam prostitutke": Osvanuo šokantan snimak bivšeg šampiona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ruiz tvrdi da mu je profil hakovan, ali...

  • 0
Endi Ruiz Entoni Džošua Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji bokserski šampion sveta Endi Ruiz našao se na stubu srama nakon objave koja se pojavila na njegovom Tviter nalogu!

Tvit u kom Ruiz priča kako voli da uzima drogu i plaća prostitute, uz određeni video snimak i fotografije, "osvanuo" je na profilu Ruiza koji se potom oglasio putem Instagrama i poručio da mu je nalog ipak hakovan.

- Želeo sam da podelim sa vama kakav je moj život "iza zavese." Volim da pijem kodein i pušim travu celi dan - pisalo je na Ruizovom Tviteru, gde se dodaje:

- Takođe, volim da plaćam prostitutke. Posler toga idemd a očistim svoju krv kako bih se uverio da ću biti čist kada VADA dođe u moje kampove za obuku.

Ruiz (33) se poslednjih sedmica suočava sa velikim problemima, uključujući i razvod sa bivšom suprugom Džuli Luis. Ona je navodno izbacila boskera jer je "ima nešto" sa zvezdom društvenih mreža Majeli Alonso, iako su tada bili razdvojeni jedno vreme.

Čak se spekuliše da je Džuli ta koja je podelila status vezan za drogu i prostitutke, odnosno snimak i fotografije kao dokaz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA