Vreme čitanja: oko 2 min.

Srbin spektakularnim nokautom izazvao delirijum u Zagrebu: "Leteće koleno" Bojkovića "ugasilo" protivnika

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovakva pobeda dobija još više na značaju, ako se uzme u obzir da se čak 15 meseci zbog povrede nije borio

  • 0
Marko Bojković Printskrin: Youtube/r3pt1l

Marko Bojković, najtalentovaniji srpski MMA borac, upisao je novu pobedu u profesionalnoj karijeri i to novim spektakularnim nokautom.

Bojković se u nedelju uveče borio protiv Maura Paišaa iz Brazila, koji nosi nadimak "Pitbul", ali ga ovog puta uopšte nije pokazao. Uostalom završio je na patosu u nokdaunu.

Bio je to možda i nokaut cele večeri, u izvedbi fantastičnog Srbina, koji je izazvao oduševljenje prepune dvorane i ovacije srpskom borcu. Odličnim desnim krošeom je poljuljao iskusnog brazilskog borca, a potom je izveo jedan od najlepših udaraca u MMA sportu - "leteće koleno".

Pogodio je Paišaa direktno u glavu svojim kolenom i bacio ga u nokdaun, potom prileteo da ga za svaki slučaj još jednom "prikuca" i potvrdi pobedu, ali se sudija umešao i odvojio ga, jer nije bilo potrebe za time.

Taj trenutak možete pogledati na videu ispod od 07:13.

Zbog toga posle proglašenja pobednika Brazilac nije želeo da se pozdravi sa Bojkovićem.

Ovakva pobeda dobija još više na značaju, ako se uzme u obzir da se čak 15 meseci zbog povrede nije borio.

Nakon meča, najveći MMA talenat na Balkanu, koji ima i prilično smisla da napravi šou, imao je poruku za zagrebačku publiku.

- Hteo bih da pozdravim Zagreb. Sve vas volim. Vi ste moji navijači i sve vas volim, čak i ove koji su vikali ono što nije trebalo. Iza mene je 15 jako teških meseci. Drago mi je što sam se vratio. Nisam se borio 15 meseci. Drago mi je što se ovde borim i vratiću se ponovo. Uvek ćete imati zabavu od mene - poručio je Bojković, a potom se osvrnuo i na tragedije koje su se dogodile u prethonih mesec dana u Srbiji:

- Svo ovo nasilje pre meča, nemojte to raditi van kaveza. Ja svoje demone ispoljavam ovde, ne dajte da vas demoni kontrolišu, nego vi kontrolišite njih na pravom mestu, kao i ja.

(Telegraf.rs)

Video: Srpski borac je najveći MMA potencijal u regionu: Novac mi nije motiv, želim da budem prvak sveta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA