≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spektakl Srbina u UFC-u: "Doktor" Medić nestvarnim nokautom preokrenuo meč, sudija morao da spasava Amera

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uroš Medić došao do devete pobede iz deset profesionalnih borbi

  • 3
Uroš Medić, Metju Semelsberger Printskrin: Twitter.com/@SpinninBackfist

Srpski MMA borac Uroš Medić ostvario je pobedu na UFC 291, pošto je bio bolji od Metjua Semelsbergera, koga je savladao tehničkim nokautom posle spektakularnog udarca iz okreta pesnicom, a potom ga dokrajčio udarcima u glavu, kada je sudija morao da prekine meč.

Iako nije slovio za favorita pre borbe prema bukmejkerima, Medić ih je sve razuverio fenomenalnim izdanjem u Solt Lejk Sitiju, gde su održane borbe.

Semelsberger je dominirao u prvoj rundi, a i u drugoj je prema mišljenju UFC analitičara Amerikanac bio bolji, ali je onda u trećoj Srbin otklonio sve dileme.

Krenuo je na pobedu i posle spektakularnog udarca iz okreta kada je pogodio u glavu podlakticom rivala i uzdrmao ga, a zatim nastavio serijom razornih udaraca dok je ovaj bio na podu i završio borbu kao pobednik.

Sudija je morao da prekine duel i proglasi Srbina pobednikom.

Doktor, kako zovu Medića u UFC-u, sada je u seriji od dve vezane pobede i sada u profesionalnoj karijeri ima devet pobeda iz deset borbi. Ovo mu je bio i deveti meč koji je završen pre zavničnog kraja, jer je sedam dobio nokautom, a dve tako što je polugom naterao rivala na predaju.

Pogledajte i nokaut Medića, posle kojeg je usledilo veliko slavlje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA